Wie is thijs uitgesneden 2

Matthijs van Aalst

De getalenteerde goochelaar Matthijs van Aalst ofwel MagicThijs.

Matthijs was al op jonge leeftijd gefascineerd door de magie van het goochelen. Door heel veel te oefenen en door hard te werken heeft hij zijn magie al veel kunnen delen.

Ondertussen is het goochelen meer dan alleen een hobby en geeft hij regelmatig optredens op scholen, verjaardagen en feesten waarmee hij iedereen aan het lachen krijgt door zijn trucs.

Matthijs blijft leergierig en zal je keer op keer weten te verbazen met nieuwe trucs en nieuwe magie.

Goochelaar

Goochelaar

MagicThijs is een goochelaar die voor allerlei evenementen in te schakelen is. Hij geeft het publiek een magische ervaring die ze niet meer zullen vergeten. Of het nu een volwaardige show is of dat hij langs de gasten moet gaan om ze te verrassen, hij kan het allemaal

Table Magic 1

Table Magic

Ondanks dat MagicThijs van alle trucs thuis is, is table magic toch wel een specialiteit. Door het publiek er op een leuke manier bij te betrekken ontstaat er interactieve show die ze niet meer zullen vergeten. Table magic is uiterst geschikt voor evenementen aangezien het vingervlugge trucs zijn die de gasten magische energie meegeeft voor de rest van de dag.

Mascottes

Typetjes

MagicThijs is te boeken voor allerlei soorten (kinder)feesten en evenementen. Om zo toepasselijk mogelijk te zijn kan hij als een typetje komen goochelen zoals Goochel Piet, een grote beer en nog veel meer! De trucs die hij doet zijn aangepast op kinderen. Naast een lekkere zak pepernoten worden ze daarna ook nog getrakteerd op leuke ballonnenfiguren.

Wat mensen over MagicThijs zeggen

– Saskia Vermunt

“Altijd een succes wanneer MagicThijs zijn (goochel)kunsten vertoont. Ik sta altijd weer verbaasd hoe goed hij zijn trucs beheerst”   

– Luc Elson

“MagicThijs is een innemende goochelaar die zijn publiek enorm weet te vermaken met leuke trucs, grappen en typetjes. Zijn passie voor de magie werkt aanstekelijk en tovert een glimlach op je gezicht!”

 

– Jongeren Centrum Etten-Leur

“Ik heb MagicThijs diverse malen aan het werk gezien en MagicThijs blijft mij verbazen. Hij doet zijn naam eer aan en daarnaast is het een vriendelijke en attente gast. Kan goed met MagicThijs wat je wilt voor een leuke show, kinderfeestje, een evenement etc.”

 

Shopping Basket